BK Baloži veiksmīgi startē Latvijas senioru čempionātā.

 

Latvijas čempionāts senioriem šogad norisinājās Talsos, 2.novembrī.
Latvijas čempionātā piedalījās 64 dalībnieki no Liepājas, Auces, Jelgavas, Ozolniekiem, Iecavas, Jūrmalas, Baložiem, Salaspils, Valkas, Vijciema, Valmieras, Cēsīm un Rīgas.

Sacensībās piedalījās 8 badmintona kluba “Baloži” spēlētāji un visi izcīnija godalgas, kas parāda, ka mūsu izvēlētā treniņmetodika nes augļus!

35+ grupā Viesturs Bajārs izcīnija uzvaru vīriešu dubultspēlē pārī ar Jāni Malnaču un uzvaru jauktajā dubulstspēlē kopā ar Kristīni Šeferi no Rīgas, vienspēlēs Viesturs šoreiz trešais.
35+ grupā Jānis Malnačs otrais vienspēlēs un uzvarētājs dubulstpēlēs pārī ar Viesturu Bajāru.
Mārtiņš Kažemaks izcīnija uzvaru vienspēlēs 40+ grupā, finālā uzvarot kluba biedru Valteru Liepkalnu. Abi sportisti pārī izcīnija trešo vietu 35+ dubultspēlēs.Mārtiņš pārī ar Anitu Švalbi izcīnija sudrabu 35+ jauktajās dubultspēlēs.
Valteram Liepkalnam sudrabs 40+vienspēlēs un bronza 35+ vīriešu dubultspēlēs.
Ainārs Zanders ieguva bronzas medaļu 45+ dubulstpēlē pārī ar Jāni Bluķi.
Evija Kvēpa-Vēbere izcīnija sudrabu 40+ jauktajās dubultspēlēs pārī ar Mārtiņu Simsonu.
Ilze Ermiča pārī ar Kristīni Šonmani pirmās 40+ sieviešu dubultspēlē, Kristīne pārī ar sacensību absolūto uzvarētāju Uģi Briedi no Mārupes izcīnija uzvaru 45+ jauktajās dubultspēlēs, Ilzei bronza 35+ jauktajās dubultspēlēs kopā ar Paulu Panki.

BK Baloži spēlētāji turpina trenēties un gatavoties nākamajiem startie, 16.novembrī Rīgā, sacensībās “Zelta volāns”.
BK Baloži aicina Ķekavas novada iedzīvotājus uz treniņiem, kas notiek Baložu vidusskolas Sporta kompleksā 1dienās un 4dienās.
Gaidam arī mazos badmintonistus uz treniņiem, aicināti bērni sākot no 5 gadiem!