BK Baloži veiskmīgi cīnās CERESIT vīriešu kausa izcīņā Jaunolainē

 

Badmintona klubs Baloži sacensībām, kas norisinājās 28.06.20 Jaunolaines sporta centrā, bija pieteicis divas komandas – Baloži/TopMedia un Baloži/Fischer. Katrai no komandām bija savs atbalstītājs, interneta mārketinga kompānija TopMedia kā arī stiprinājumu Fischer izplatītājs Latvijā SIA Ananta.

Abas komandas veiskmīgi pārvarēja grupu turnīru, iekļuva pusfinālā, kur tikās savā starpā. Uzvaru pusfinālā izcīnīja TopMedia komanda, kura spēlēja finālā, savukārt Fischer komanda cīnījās par bronzas medaļu.

Finālā “Oliver Latvija” pārliecinoši uzvarēja “TopMedia” komandu. Spēlēs sākumā savas vienspēles uzvarēja “Oliver Latvija” spēlētāji Andis Bērziņš (20:10 pret Viesturs Bajārs) un Pauls Gureckis (20:6 pret Uģis Briedis), savukārt Reinis Krauklis nocīnījās neizšķirti (20:20) pret “TopMedia” komandas līderi Niku Podosinoviku. Pirmajā vīriešu dubultspēlē “Oliver Latvija” pāris Artūrs Ķelpe & Teodors Kerimovs palielināja rezultāta starpību par vēl 10 punktiem (20:10 pret Viesturs Bajārs & Valters Liepkalns), bet noslēdzošajā dubultspēlē “TopMedia” pāris 4 punktus atguva (20:24 pret Pauls Gureckis & Reinis Krauklis), bet ar to bija par maz. “Oliver Latvija” finālspēlē uzvarēja ar rezultātu 100:70. Finālspēli tiešraidē translēja Sportacentrs TV.

Bronzas finālā Fischer komanda pārliecinoši pieveica LLU vīenību un ieguva bronzas medaļas!

BK Baloži saka paldies saviem atbalstītājiem Ķekavas novada Sporta aģentūra, SIA TopMedia, SIA Ananta, Ojārs Millers par kreklu apdruku, Sergejs Sidorovs par spēļu krekliem.

BK Baloži šajās sacensībās pārstāvēja Niks Podosinoviks, Mārtiņš Kažemaks, Valters Liepkalns, Uģis Briedis, Viesturs Bajārs (Top Media).

Arturs Zaicevs, Ainārs Zanders, Kaspars Zaķis, Uldis Krastiņš, Edijs Līviņš, Kārlis Stafeckis (Fischer)