Aizvadīts Zelta Volāna Baložu kauss.

 
Vakar noslēdzās badmintona turnīrs Zelta Volāns Baložu kauss. Sacensības norisinājās Baložos, divas dienas. Pirmajā dienā sacentās A un B grupas spēlētāji vienspēlē un dubultspēlē. Svētdien sacentās bērni un jaunieši iesācēji, daudziem tās bija pirmās sacensības mūžā!  Paldies treneriem un vecākiem par izturību visas dienas garumā. Bērni bija noguruši, bet priecīgi un gandarīti par iespēju sacensties ar sava vecuma un līmeņa pretiniekiem.
 
Vienspēlēs A grupā finālā sacentās Artūrs Ķelpe pret vecmeistaru Ediju Līviņu, pirmajā setā Edijs braši cīnījās, otrajam setam spēka nedaudz pietrūka. Bronza Ivo Keišam, mazajā finālā pārspēts Valters Liepkalns.
 
Dubultspēlēs A grupā Valters apvienojoties ar Kārli Stafecki izcīnīja uzvaru grupas turnīrā, otrajā vietā atstājot Paulu Gurecki, kurš spēlēja kopā ar savu audzēkni Tomu Salu. Trešie brāļi Pankes.
 
Sieviešu A grupā pirmo vietu ieguva Diāna Stognija, finālā divos setos pārspējot savu kluba biedreni Elzu Zitāni. Bronzas finālā Anita Švalbe uzvar Olgu Mihailovu.
 
Sievietēm B grupā triumfēja Loreta Boka, turnīrā nezaudējot nevienā setā. Finālā pārspēta Anete Zunte no Valkas. Bronzas medaļa aizceļo uz Talsiem kopā ar Evelīnu Freiju.
 
Kupls dalībnieku pulks bija vērojams vīriešu B grupā (22 dalībnieki). Par lielāko pārsteigumu parūpējās Roberts Sīga, kuram pirms turnīra reitingā nebija punktu, kurš uzvarēja visas piecas spēles, finālā ar 21-18 24-22 pārspējot BK Baloži spēlētāju Normundu Saulīti. Bronza kolorītajam Ivaram Petrovskim.
Loģisks iznākums vīru dubultspēlēs B grupā, kur apvienojoties, B grupas finālisti Sīga/Saulītis triumfē turnīrā.
 
Kopumā turnīram bija pieteikti 123 dalībnieki no visas Latvijas. Īpašs prieks par 50 dalībniekiem bērnu un jauniešu turnīrā, paldies treneriem un vecākiem par bērnu dalību turnīrā!
 
Informāciju sagatavoja Viesturs Bajārs